10pcs/Pack Zubné Ortodontická multi Zakrivené Crimpable Háčiky Posuvné Zadarmo Doprava A Doľava Dlho, 1cm

€6.24 €4.05

  • Značky: háčkovanie leef sukne, soocas traky, bieliace zubné, 2 háčiky, medzizubné kovové nástroje, gay háčik, nálepky falošné zuby, myobrace malé, príslušenstvo hihienistek zubné, oralb elektrické zubné kefky
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s61688

Popis

O Nás

Spôsob platby a Prepravy

1. Akceptujeme Alipay, Paypal, Western Union, TT.Všetky hlavné kreditné karty sú akceptované cez bezpečné platobné procesor ESCROW.

2. Všetky položky, ktoré budú odoslané do 3 pracovných dní, do USA ,Kanady, Austrálie, Ruska a Spojeného Kráľovstva potrebujú okolo 3 až 4 týždne ,aby ostatné krajiny sa môžu potrebovať 4 až 5 týždňov , do Talianska, Brazílie, Grécko a iné malé okresy, môže byť potrebné, 5 až 6 týždňov.Ale Niekedy loď môže oneskorenie na ceste z dôvodu nejakého osobitného dôvodu, môžete nás kontaktovať, budeme riešiť za vás.

3. Ak potrebujete rýchle dodanie , prosím, kontaktujte nás pred platby.

4. Tiež ,oneskorenie alebo zlyhanie dodávky je niekedy spôsobené politiky rôznych zvykov, napríklad ,laserový ukazovateľ je neprijateľné v niektorých krajinách.Tak prosím skontrolujte vaše miestne colnej politiky starostlivo pred platby.Alebo, sme nie je zodpovedná za akékoľvek zlyhanie dodávky súvisiace určenia colnej problém.

Vráti

1. Všetky výrobky, ktoré predávame patria továreň záruky ,nemám kryt časy, ktoré boli týrané, vypálené a poškodené v akejkoľvek forme.

2. Prosím, zanechajte správu, ak ste nedostali položky do 30 dní,budeme kontrolovať ho s post office, a potom odoslať alebo vrátenie chýbajúce položky.

3. Ak máte chybné položky,prosím, kontaktujte nás do 2 dní od vás prijímať zásielky .Všetky vrátite tovar musí byť vrátený s je originál balenie a príslušenstvo.Vrátime peniaze na vami, keď sa dostaneme vrátenie tovaru,Alebo nahradiť položku pre vás.

O FAQ

1.Q: ste Profesionálne stomatologické zariadenia obchodník?

Odpoveď: Áno, viac ako 80000 kliniky sú naši zákazníci v číne.

2.Otázka: som nedostal môj balíkov, čo by som mal urobiť?

A: Prosím, kontaktujte nás prostredníctvom Sperkysw.sk správu v prvom rade.Pomôžeme vám a usporiadať inšpekcie naše spracovania prepojenie.V rovnakom čase, potrebujete skontrolujte dodaciu adresu a či platba je úspešný.Tiež ak sú pohodlné, pls poraďte sa so post office okolí.

3.Otázka: Môžete predať veľkoobchodné ceny?

Odpoveď: Áno, ak vaša objednávka viac ako 10 sád jeden čas.Môžete skontaktovať s nami.

4.Otázka: Čo mám robiť, keď je tam problémy s kvalitou výrobku?

Odpoveď: ak je kvalita problém.Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis.ponúkame vám až 6 mesiacov zabezpečenie kvality.

Recenzie

Dosya 74

Prišiel 9/10 kusov... .. je To hanba...

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Číslo Modelu dvojitý háčik
Položka Druh Ortodontická Rovnátka
Certifikácia CE
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál Kov
Veková Skupina Dospelí
Názov Značky HEROWRY