Nepremokavé Agent Wc Anti-leak Nano Lepidlo Únik-odchytu Opravy Nástrojov Anti-Zatekanie Tmel na Opravu Lepidlo pre Oprava Strechy Rozbité

€4.72 €3.30

  • Značky: Super Lepidlo, voda lepidlo, lepidlo pascí, Pneumatiky Oprava Nástrojov
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s54349

Popis

Funkcie:

1. Účinné repair spray: nepremokavé agent sa dá ľahko vyriešiť problém voda vyteká.nepremokavé tmel čisté nadácia povrchu pred stavby zabezpečiť, že základy povrch je suchý a suché.

2. Efektívne vodotesný: tesnenie gumové tesnenie povlak sprej je rýchly a jednoduchý spôsob, ako aplikovať, tesnenie,vode tmel chrániť a zabránenie úniku!Po zaschnutí, môžete použiť akúkoľvek farbu.

3. Vysoká teplotná odolnosť: Tento tmel sprej nebude deformovať alebo kvapkania pod vysoké teploty v lete.nepremokavé tmel nebude crack alebo vločka v chladnom zimnom období.

4. Dlhodobý efekt: S rýchle sušenie zložiek pre ľahké omietky, opravy a tesnenie.nepremokavé tmelu A to predstavuje výkonné riešenie s dlhotrvajúci účinok.Nepremokavá vrstva môže byť tvorená po 24 až 48 hodín a je vodotesné vrstva bude silnejší v priebehu času.

5. Široké použitie: sprej môže byť použitý pre presakovaniu vody cez praskliny, presakovaniu vody z parapety, nepremokavé tmel presakovaniu vody vo wc, steny presakovaniu vody, strecha priesakových a priesakové vody z vonkajšej stene.

Špecifikácia:

Materiál: kvapalina

Kapacita: 30 g

Kefa veľkosť: cca 160*23*mm/6.3*9.05 v

Balík obsahuje:1x hydroizolácie agent,1x štetec

Použitie:

1. Čistenie základný povrch pred stavby zabezpečiť, že základný povrch je suchý a nenachádza sa na ňom nečistota.Ak sú trhliny (viac ako 2 mm), odporúča sa, aby sa oprava s tesnenie ant prvý, a potom použiť vodotesné agent.

2. Sprej alebo štetcom výrobok priamo na povrchu keramické dlaždice, dlaždice, stenové dlaždice cementu, atď.Čakať na výrobku preniknúť do základne co

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Názov Značky isfriday
Aplikácia Materiálov Keramika
Číslo Modelu Vodotesné Izolačné Tesnenie
Certifikácia CE
Druh Tesniace
Pôvod Kontinentálna Čína