Multifunkčné Kábel Drôt Striptérka Fréza Crimper Drôt, Kliešte, Automatické Ťažké Plier KARTU Terminálu Kliešte Stripping Nástroje

€25.58 €18.67

  • Značky: široký drôt striptérka, iwiss elektrické kliešte nástroj, koso nástroj, huohuo kliešte, huohuo multitool, fse kliešte plier, medený kábel nástroje elektrické, páska laoa, ds5 signál lampa, auto ručné náradie
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s48771

Popis

Description: Názov Výrobku: 8 palcový multi-funkcia automatického drôt striptérka Dĺžka: 205mm Materiál: Vedúci: zliatiny zinku Cutter head: Cr12MoV, tvrdosť HRC55-60, proces drôt rezacieho procesu.Kliešte: A3 tepelné spracovanie Rukoväť: PP+TPR Funkcie: Stripping rozsah: 24-10AWG/0.2-6mm2; Rezanie funkcia: Terminál kliešte: izolované svorkovnice 22-10AWG/0.5-6mm2 neizolované svorka 12-10AWG/4-6mm2 neizolované terminálu krimpovacie: 16-14AWG/1.5-2.5mm2 neizolované terminálu krimpovacie: 22-18AWG/0.5-1mm2, Ako pomocou nastavovacej skrutky: 1. Otočte nastavovaciu skrutku na nastavenie čepeľ hryzenie sily, proti smeru hodinových ručičiek na zníženie, v smere hodinových ručičiek zvýši 2. Keď peeling tenké drôty, prosím nastavte skrutky proti smeru hodinových ručičiek. 3. Ak vodič má zlomené drôtu, prosím nastavte skrutku proti smeru hodinových ručičiek. 4. Keď je to ťažké, aby sa vyzliekli, alebo nemôže pásy, nastavte skrutku v smere hodinových ručičiek.Funkcie: ~ Multi-funkčné automatické drôt stripping kliešte sú jednoduché na použitie, nie je potrebné stlačiť drôtu veľkosť otvoru, veľkosť vodič si môže nastaviť gombík podľa požadovaného signálu, pohodlné, vysoko kvalitné a praktické, ďalšie drôt rezanie úst (nôž úst tvrdosť môže znížiť drôt), izolované svorkovnice kliešte funkciu, neizolované terminálu kliešte funkciu, a automobilový zapaľovanie terminálu kliešte funkciu; ~ TPR časť rukoväte je navrhnutý s non-sklzu a jemné vzor.To má tak pocit a textúry.To je nevyhnutné, ručného náradia pre elektrikárov, pracovníkov údržby a bežných rodín.Poznámka: 1. Prosím, dovoľte 1-3 mm chyba v dôsledku ručné meranie.prosím, uistite sa, že nemáte myseľ pred vás cenovú ponuku. 2. Vzhľadom na svetelné efekty, monitora jas kontrast nastavenia atď., mohli by tam byť aj nejaké nepatrné rozdiely vo farbe zvonenia, obrázky a skutočné položky!

Doprava:

Niektoré z našich produktov, ktoré s dopravou zadarmo,nie podpora sledovanie informácie pri pozemok prišli na svoje cieľové krajiny.Tieto spôsoby dopravy, ako je nasledujúci:

Čína Príspevok Obyčajný Malý Balík Plus, Correos Ekonomiky.SF Ekonomické Air Mail, atd.

Ak potrebujete na sledovanie informácie, prosím, vyberte tieto spôsoby dopravy, ako je nasledujúci:

Sperkysw.sk Štandardná Doprava, Čína Príspevok Registrované Air Mail, AliExperss Uložiť Poštovné,atd.

Dodacia lehota: 30-60 dní.

Ak ste nedostali vašu zásielku do 60 dní od zaplatenia, prosím, kontaktujte nás.Budeme sledovať zásielky a dostať späť k vám čo najskôr odpoveď.Naším cieľom je spokojnosť zákazníka!

1.Vo všeobecnosti, budeme deklarovať skutočná cena na faktúru/faktúry, ak nie je colných taríf, poplatky sa budú platiť vám.Nebudeme znášať colného sadzobníka.Ak máte špeciálne požiadavky,prosím, kontaktujte nás.

2.V možnosť prepravy, ak sa rozhodnete, DHL,nemáme patrí DHL diaľkové náklady, colného sadzobníka, alebo akékoľvek provízie DHL za colné odbavenie poplatok alebo sklad, skladovanie náklady.

Vrátiť/Vrátenie:

1. Ak položiek sa nachádzajú v zlom stave, keď dostal, prosím, kontaktujte nás slobodne.Môžeme vrátenie peňazí alebo poslať nové na vás.

2. Ak nie ste spokojní s produktom, pretože osobných preferencií, môžete sa vrátiť nám ho do 7 dní.Potrebujete zaplatiť prepravné.

Spätná väzba:

Budeme udržiavať vysoké štandardy dokonalosti, a usilovať sa o 100% spokojnosť zákazníka!Normálne, takže budeme snažiť v našich silách vyriešiť akýkoľvek problém.

Ak budete spokojní s nákupom a naše celkové služby, venujte Prosím chvíľu nechajte nám 5 star pozitívnu spätnú väzbu.Vaša odozva je veľmi dôležité.Prosím, okamžite kontaktujte nás predtým, než ste nám, neutrálny alebo negatívny spätnú väzbu, aby sme mohli uspokojivo riešiť vaše problémy.

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Atribút kliešte kliešte
TYPE1 Decrustation Kliešte
Názov Značky NEFBENLI
Špecifikácia 8 inches
Plier Štýl Európska
Materiál chróm vanádiová
Typy Ručné Náradie, Kliešte
Rukoväť Štýl Rovné
kábel striptérka kábel fréza
Číslo Modelu Drôt Striptérka
Aplikácia Drôt Striptérka
Funkcie Multifunkčné
Druh Decrustation Kliešte, Rezanie a Kliešte náradie
Stripping priemer 0.2-6 MM
Kliešte Alicate descascador
Pôvod Kontinentálna Čína
Kliešte Druh automatické kábel striptérka
DIY Dodávky ELEKTRICKÉ
Účinok Kábel Stripping Nástroj
Funkcia 1 Multifunkčné Nástroje Stripping