Montuje Častice Tehla Záves Vozidla Strechy 4x4 4213 s Držiteľa 1x4 4315 Stavebné Bloky Súčastí DIY Vzdelávacie Hračky

€5.55 €5.00

  • Značky: položka lego city, ženy vzdelávania, lego stavebnice 4x4, kamión hračiek vozidla, tehla 1x4 mix, ženy tehly, gopro strechy, veľké závesov, nohavičky deti vzdelávania, lego pôvodu l strechy
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s4690

Popis

Väčšinu zrna séria

[pôvodu] guangdong, Čína

[obale výrobku] plastové tašky

[materiál] netoxické a bez zápachu, ABS plast

[vhodný vek] 5 ~65 rokov

[údržbu produktu] môže byť vyčistené a vydezinfikované

[osobitnú pozornosť]

1. Deti sú potrebné na používanie výrobku podľa domov dohľadu;

2. Nie lastovička malá stavebným častice.

3. Ak hračka je poškodený, prosím recyklujte ju;

4. Vyhnúť sa zablok. expozície a vlhkosťou.

Dôležité: produkt farba je stále aktualizovať.

[poznámky k kupujúci]

1. Všetky predaný tovar sú prísne kontrolované a zabalené v obchode.Ak kupujúci známky za tovar, prosím, uistite sa, že otvoriť okno pre kontrolu, kontrolu množstva tovaru a skontrolujte, či tovaru sú v dobrom stave.Ak máte akékoľvek otázky, sme nie je zodpovedná za to.

2. V procese expresné doručenie, niekedy je doručenie oneskorené kvôli nejakej mimoriadnych udalostí, ako sú počasie a podmienky na ceste.Obchod sľubuje pomôcť kupujúci kontakt a koordinovať a včas dodať tovar vám čo najskôr.Ak máte malcontent pocit, Kuriérom, môže sťažovať na miestny express spoločnosti, dúfam, že kupujúci môže rozlišovať zodpovedné osoby, ďakujem.

3. Zostavený stavebným hračky sú ručné triedenie a tesniace vaky, a niekedy je nedostatok častí.Obchod môže doplňte chýbajúce časti zdarma pri zákazníci kúpiť výrobky znova.

4. Tento druh stavebné bloky sú balené v obyčajných papierových škatuliach, vydané expresného doručenia, a starostlivo zabaliť do nášho obchodu.To je však ťažké zabezpečiť, aby jednotlivé obaly boxy sú extrudované a opotrebované, ale súčasti výrobku vo vnútri balenia krabice nebudú poškodené.

5. Obrázky všetkých tovaru v našom obchode by mali byť v súlade s reálne obrázky, pokiaľ je to možné, ale Uhol odchýlky alebo slnečného žiarenia môže viesť k niektorým farebný rozdiel počas nakrúcania.Prosím, kontaktujte náš zákaznícky servis, aby bolo jasné, pred nákupom.

6 odporúča sa, aby deti do 5 rokov hrať s veľkými zrno stavebné bloky, Pretože small - grain diely sú ľahko jesť chybu a môže sa vyplniť len so sprievodným rodičov.

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Odporúčame Veku 7-12y
Upozornenie 6 rokov
Plastové Typ ABS
Pohlavie Unisex
Čiarový kód No
Pôvod Kontinentálna Čína
Veľkosti Bloku Malé stavebným(Kompatibilné s Lego)
Názov Značky jile
Materiál Plastové