Sublimačná Kalíšok Zábal Kompatibilný S Cricut Hrnček Stlačte Príslušenstvo Pre Kalíšok Prázdne Hrnček Stlačte Príslušenstvo

€28.35 €20.69

  • Značky: Sublimačná Kalíšok Zábal, sublimačná hrnček, prázdne sublimačná položiek, sublimačná hrnčeky, Zábal
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s4355

Popis

[Funkčný Dizajn]Väčšina hrnček stlačte sublimačná stroje sú vybavené non-nastaviteľné ohrievače.Ale čo ak chcete tlačiť viac pohárov a hrnčekov?Teraz naše sublimačná silikónové obaly môžu vám pomôcť!Pre menšie sublimačná polotovarov v cricut hrnček stlačte alebo iné hrnček tepla stlačte sublimačná stroje, Vytvoriť pohárov a hrnčekov rôznych veľkostí.

[Širokú Kompatibilitu]Naše sublimačná silikónový obal je k dispozícii v troch hrúbkach pre sublimating rôzne veľkosti sklenené poháre, slamy poháre, fľaše s vodou, jar chladičov, atď.Môžu zábal okolo štíhlejšie pohára alebo hrnčeka ak chcete pridať ďalšie hrúbky, prenášať teplo rovnomerne, a priniesť živé farebné výtlačky.

[Ľahko ovládateľný]Silikónový obal je ľahko ovládateľný.Zábal prázdne sklenené alebo hrnček s jedným alebo dvoma silikóny strednej hrúbky, potom ho vložiť do hrnček a stlačte platnička, aby to tesné.

[ODOLNÝ MATERIÁL]Naše sublimačná silikónový obal je navrhnutý špeciálne pre hrnček stlačte sublimačná stroj.Vyrobená z vysoko kvalitného silikónu.Odolný proti oderu, kvalitné, tepelne odolný až do 450°C (200°C).Poskytovať správne vykurovanie podmienky, aby zabezpečili, že každý sublimačná vytlačené hrnček má vysokú kvalitu tlače.

Krok 1: Zábal prázdne sklenené alebo hrnček s kusom alebo dve silikónové vhodnej hrúbky.

Krok 2: Vložte do šálky stlačením vykurovacej dosky a aby ho utiahnite.

Krok 3: Premiestnite balík a zase poháre hore nohami.

Ak váš návrh je väčšie (vysoký), budete musieť preorientovať obale a otočte fľašu s vodou hore nohami.

Farba: Modrá

Materiál: Silikón

Obsah balenia:

3 * Cricut hrnčeky

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

O sledovacie číslo aktualizácia:

Ak váš sledovacie číslo je žiadne logistické informácie, ako tisíce balíky zaslané do iných krajín, logistických spoločností nemal aktualizácia logistické informácie, prosím, kontaktujte nás prvýkrát, Prosím, láskavo nie sú priamo otvoriť sporu.Sme prvý čas pre vás riešenie!

Čas nalodenia:

Všetky výrobok môžeme lodnej dopravy v rámci 5~8 deň v týždni, na väčšinou sme podľa objednávky zákazníka čas na balenie a preprava, musíme starostlivo skontrolujte kvalitu tovaru, predtým, než Loď, Tak si nejaký čas, aby sa s nimi manipulovalo.

Čas dodania:

Z dôvodu vyššej moci faktory: hurikány, rainstorms vplyv lety.Vedúci logistiky meškanie.Sme čestní predajcovia, nebude vám trpieť žiadne straty.Uveďte, prosím, logistickej spoločnosti trochu čas spracovania, budeme čakať na package k dosiahnutiu vašej strane.

Ak vaše logistické informácie príde na miestnej pošte:

Ak miestnej pošte sa nemá kontakt s vami, prosím kontaktujte vaše miestne post office, akonáhle je to možné, aby sa váš balík.Inak, nadčasy doručenia zásielok, miestna pošta vráti svoj pozemok, dôsledky samostatnosti.

Ochrana čas uteká:

Keď sme skončili čas prepravy, ak je výrobok na ochranu obdobie uteká, prosím, rozšíriť produkt ochrany obdobie od seba, alebo kontaktujte nás, láskavo neotvárajte sporu priamo.

Dovozné clá:

Dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosti.Dovozné clá, dane a poplatky nie sú zahrnuté v položke cenu alebo poplatky za Dopravu.Tieto poplatky sú kupujúceho zodpovednosť

Keď dostanete tovar, ak existuje nejaký problém, prosím kontaktujte nás a nie priamo otvoriť sporu.Sme sľub, ktorý sme vám spokojní riešenie po tom, čo sme potvrdili to.Sme tiež budete pozitívne hodnotenie.

Úprimne vás pozvať na dovolenku nám pozitívnu spätnú väzbu s celkovou Podrobné Predaj Hodnotenie (DSR) 5 Hviezd .Keď si ukázať vaše pekný obrázok na našich spätnú väzbu oblasti prosím, odoslané správy povedzte nám, ďalšej objednávke, kontaktujte ma, budú ďalšie prekvapenia.

Otázka: Ako môžete sledovať môj pozemok?

Odpoveď: môžete sledovať vašu zásielku na týchto webových stránkach pomocou sledovania číslo: www.17track.net/en (skopírovať do prehliadača otvoriť)

Otázka: Ako maloobchodné alebo veľkoobchodné ponúknuť veľkoobchodné ceny, ak som veľa položiek?

Odpoveď: ak potrebujete kúpiť veľa vecí, na rovnaké časy, prosím, kontaktujte ma prvý.ja som vám ponúka konkurenčné veľkoobchodné ceny .

Recenzie

Alexff75

Praktické, ak ste č papier klobúk

Kg Kg 96kg

Výborné, rýchle dodanie!

Alfa1501

COnforme

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Pôvod Kontinentálna Čína
Drinkware Typ Hrnčeky