Kožené Dashmat Panel Kryt Pad Dash Mat Koberec Auto Styling Príslušenstvo Pre Nissan Cube Z12 15 G Na Nissan Nv 2500 2008-2022

€55.62 €42.27

  • Značky: dashmat panel kryt
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s28496

Popis

OBUTIE : Pre Nissan Cube Z12 15 G Na Nissan Nv 2500 2008-2022. PU Kožené Dashmat Panel Kryt Pad Dash Mat Koberec Auto Styling Auto Príslušenstvo

PREMIUM FABRIC-polyuretánová koža dáva váš dashcover cíti mäkké.Na enjoytour tabuli mat Žiadne chemické zápach alebo materiál zápach,Vynikajúce spracovanie,vyzerajú veľmi elegantné a módne.

BEZPEČNOSŤ-To dash kryt chráni prístrojovú dosku povrch pred škodlivým uv žiarenia, ktoré môže spôsobiť trhliny a deformácie.To môže tiež zahŕňať chyby a nedokonalosti staré tabuli.Dash kryt tiež pomáha znížiť nebezpečné čelné sklo odlesky, bloky nečistoty a prach,Zlepšiť bezpečnosť jazdy.

CUSTOM DESIGN-auto dash mat je na mieru ušitá na mieru vášho interiéru vozidla kontúry.Computer-aided vzory nielen zabezpečiť maximálne pokrytie a naplno využívať svoje držiaky, otvory, snímače, a čo je najdôležitejšie vaše airbagy (niečo lacnejšie one-size-fits-žiadne dash rohože nerobia).

JEDNODUCHÁ MONTÁŽ-Na zadnej strane dash kryt pad rohož je vyrobená z non-slip silicone častice, ktoré je pripravené na použitie.alebo to môže byť pevné a nainštalované .

strane pohonu

LHD=ľavej strane disku

RHD= pravej ruke drive

Recenzie

Pablo Bus73g

hodí dosky ok, prišiel valcované, ale skoncovala tak, že nie sú vrásky, ktoré sa trochu snažiť dostať von.

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Názov Značky ENJOYTOUR
Druh Materiálu Umelá koža
farba 3 Červená
Pôvod Kontinentálna Čína
Farba 1 Čierna
Funkcia 2 kryt slnečného svetla
Plniaci Materiál Syntetické vlákna
Funkcia 1 anti ditry
Farba 2 Káva