Nordic Geometrické Osobné Svadba Sklenené Okno Sklo Prsteň Box Vlastné Meno Sklo Šperky Box Pentagon Geometrické Medený Krúžok Pridržte

€13.35 €9.87

  • Značky: custom handmade šperky box, drevený box severskej, tektave snubný prsteň strieborný, box kovové akryl, sklo lunch box 400 ml, svadobné krabica harth, wostu krúžok box, osobné pentagon šperky box, wholsale krúžok box, mens krúžok box
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s2590

Popis

Nordic Geometrické Osobné Svadba Sklenené Okno Sklo Prsteň Box Vlastné Meno Sklo Šperky Box Pentagon Geometrické Medený Krúžok Držiak

>>>>Položka Funkcia

Odrážky:

1、Číre Sklo & Krásna Zlatá Kov: Tento prsteň zobraziť držiak vyrobený z elegantný skla a premium kovov,trvanlivé kvality.Kovový rám je starostlivo skončil s krásna zlatá farba,číre sklo dizajn umožňuje vidieť všetky steny darčekovej krabičke.

2、Inovatívny Dizajn: Zlato kovový rám a číre sklo, moderné umenie, dizajn, štýl, aby to vyzerá zvláštne.zrkadlo v spodnej časti môže odrážať vaše krásne prstene !Každý krúžok mať box 1 otvorenie, ako malé dvere s malou hlavičkou, je to viac ako napríklad malý pohár domu pre svoj prsteň, tak roztomilý !

3、Inovatívny & Sladký Darček pre Dievčatá alebo Ženy: Ideálne ako úložný prípade, náušnice, prstene, náhrdelníky najlepších darčeky pre dievčatá a ženy, dámy, priateľky darčeky, deň matiek darčeky a ďalšie.Tiež použiť ako snubný prsteň nosič box alebo zásnubný dar drahocenná pamiatka !Prekvapenie jej to zaujímavé krúžok box! (Šperky nie sú súčasťou).

4、Široko využiteľné: Malé veci môžu byť použité ako nastavenie pre originálne dekoratívne znamienka pomocou rastlín, hornín, alebo plavidlá položiek.

5、Praktické & Unikátne Dekor: Tento stojan je uzavretý,takže si môžete hodiť malé párov náušníc a iné veci do držiaka pre vedenie, môžete pomocou tohto poľa vo vašej kúpeľni alebo v kuchyni, kde vedľa drezu, aby sa vaše šperky z namočili.To je tak jedinečné a vyzerá ako kus špeciálna výzdoba, ktoré môžu rozsvietiť svoje miesto a oživiť každý očí.

Špecifikácia:

Materiál: mosadz + sklo

Veľkosť (cca.):

Odpoveď: 7.8*7.8*4.3 cm/3.07*3.07*1.69 v

B: 14*9*6typ/5.51*3.54*2.36 v

C: 12*11.5*5.5 cm/4.72*4.53*2.17 v

D :7.5*7.5*7.5 cm

E:12.5*11*4.5 cm

F:14*12.5*10.6 cm

G:17*16*15 cm

Funkcie:

1. Dizajn Nordic wind cut povrchu, s diamantmi ako dizajnový prvok, symbolizuje svetlo.

2. Nepravidelný geometrický tvar mnohouholníka, osobnosť je román a načrtáva nové krivky kvet dom, neporušenom zlatý pomer, a jednoduchosť odhalí elegantné kvality.

Pouţiť: spálňa, obývacia izba, pracovňa, kancelária a iné scény.

Balenie Zoznam:

1*sklenený kryt

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Druh Skladovacie Boxy & Zberných Nádob
Špecifikácia Other
Číslo Modelu Snubný Prsteň Box
Funkcia Eco-Priateľský
Kapacita iné
Technics iné
Tvar Kolo
Zaťaženie iné
Lattice Množstvo 1
Použitie iné
Štýl iné
Pôvod Kontinentálna Čína
Materiál iné
Produkt iné