Tangada 2021 zimné móda ženy kockovaný vzor vlna oblek nohavice nohavice vrecká tlačidiel bežné nohavice pantalon DZ03

€30.13 €25.60

  • Značky: pančuchové nohavice ženy móda, fancy nohavice obleky, ženy bandana móda, tangada denník, váš telefón nohavice ženy, tangada nohavice, taovk ol nohavice obleky, nohavice ženy strate, nohavice ženy british, sukne ženy tangada
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s2137

Popis

1. Príprava Čas: potrebujeme 2-5 pracovné dni na prípravu objednávky podľa našich mnohých objednávky každý deň.nbsp

2. Dodacia lehota: ako budeme loď vašej objednávky, sa musíme pripraviť vaše produkty, robiť prísne kvality-kontrolné testy a starostlivo package položky.Čas potrebný na prípravu vaše položky, doprava je samostatné od doby dodania, ale nebojte sa, čas nebude dlho.Ďakujeme za pochopenie!

1.Ako vaša odozva je naozaj pre nás dôležité, venujte prosím niekoľko minút opustiť pozitívnu spätnú väzbu, ak ste spokojní s našimi výrobkami a služby.Tiež budeme robiť to isté na čo najskôr.Vďaka!

2.Prosím donrsquot neváhajte a kontaktujte nás pred odchodom negatívne alebo neutrálne spätnú väzbu.Budeme sa snažiť v našich silách vyriešiť váš problém a uspokojiť vaše potreby.

Recenzie

Onofriichuk Aleksander

Dobrý Nohavice, avšak, sú dosť tenké. Pre letné a neskorej jari. Nie je podšívka vôbec. Vyzerajú dobre, sat dokonale

Findik Kurdu 37

Nohavice tááák páčilo, ale prehral s veľkosť, zvyčajne som sa sám seba, m a potom aj zobral, ale to je potrebné znovu objednať L a bude super. Sú mierne vztýčené, a nie veľmi teplé, nie presne zime, pokiaľ pod nohavice, potom výborné. Budem presne meniť sám seba.

Jun Bum 0924

Normálne. Tkanina je veľmi tenké, mierne ostnatým. To je v pohode na zimu, tam bude normy pre jar-jeseň

Felipegrilo

Podľa fit pre mňa je určite najlepšie nohavice na Ali, dokonale sedel na moje parametre z 80 na 101, 167 výšky. Kvalita krajčírstvo je pôvodné, švy sú elegantné. Tam sú vlákna trčí v niektorých miestach, ale nie rozhodujúce. Látka je príjemná na dotyk, stredná hustota, ale absolútne nepochopiteľné. Nie sú žiadne menovky na zloženie a starostlivosť. Farba je malé houndstooth. Kráčali dlho. V približná doba dodania bol December 16, a v skutočnosti dostal iba január 3. Trať bola sledovaná

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Miesto Pôvodu Čína (Pevninská Časť))
Vek 25-34
Dĺžka Full Length
Fit Typ VOĽNÉ
Predné Štýl Skladaný
Pás Typu VYSOKÁ
Uzavretie Typ Zips Lietať
Vzor Typ Prehoz
Sezóna Zimné
Štýl Príležitostné
Pohlavie ŽENY
Číslo Modelu DZ03
Textílie Typ Broadcloth
Názov Značky Tangada
CN Zhejiang
Dekorácie Tlačidlo
Pôvod Kontinentálna Čína
Nohavice Štýl Hárem Nohavice
Pružnosť Non Strech
Materiál Polyester