Nástroj Kadernícke Využitie Vhodné Simples Temperament Vlasy T Je Elegantný Pre Ženy Vlásenky V tvare Vlásenky Vlasy klip Klip Nastaviť

€2.22 €1.11

Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s178944

Popis

V tvare Vlásenky, T Kadernícke Nástroj, Simples Vlasy Pochopiť, Elegantné Temperament, Vlásenky Je Vhodná Pre Ženy

Popis produktu:

Tento tvaru vlásenky ✨ Určené pre dievčatá, ktoré ako doplnky do vlasov a rôzne účesy.

V tvare vlásenky dizajn je jedinečný, jednoduchý na použitie, a rôznych farieb, sú k dispozícii na doplnenie štýl a oblečenie.

Hlavné funkcie

✨ Zliatiny materiálu ✨

Je vyrobené z vysoko kvalitnej zliatiny, s hladkým povrchom a ručne maľované farbou.Nie je ľahké byť poškodený a nie je potrebné sa obávať, vyblednutiu.Existuje osem rôznych farieb na výber.

✨ Nádherné modelovanie ✨

Je vhodné pre dlhé vlasy, krátke vlasy, kučeravé vlasy a iné účesy.Tvaru V vlásenky môžu byť použité samostatne alebo s inými sponky do vlasov rôznych tvarov, vďaka čomu budete vyzerať veľmi roztomilé a elegantný!

✨ anti - slip dizajn ✨

Push open design, protišmyková, jednoduché použitie.Silné uchopenie môže zabrániť chaotický vlasy, a môžete sledovať to na dlhú dobu aj v športe alebo straníckych aktivít.

✨ Vhodné pre každú príležitosť ✨

Môžete použiť V tvare vlásenky pri akejkoľvek príležitosti, ako sú strán, svadby, narodeniny, Valentín dni, plánované činnosti a každodenné nosenie.Taktiež to môže byť dané ako darček pre rodinu a priateľov.

Špecifikácie

Veľkosť produktu: 4 × troch × 1 cm / 1.6 × jeden bod dva × 0.4 palcový (L x W x H)

Obsah balenia: 1 x V-tvare vlásenky

Poznámka:

Vzhľadom na ručné meranie, nechajte mierne meranie odchýlky.V dôsledku rôznych displej a svetelné efekty, skutočná farba projektu sa môže mierne líšiť od farby zobrazené na obrázku.

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Pôvod Kontinentálna Čína
Štýl Klasické
Číslo Modelu 1
Kovy Typ medi
Pohlavie Chlapci
Položka Druh Hairwear
Tvar\vzor Zviera
Jemné alebo Módne Móda
Materiál Akryl