38W Super Jasné LED Žiarovky Priemyselného Osvetlenia E27 Stropný Ventilátor LED Garážové Svetlo Deformovateľné Skladanie Lampu Na Workshop Domov

€2.38 €1.38

  • Značky: 3u e27 žiarovka, brushem zlato lampa, dalen stropné svietidlo, led svetlá garáž námestie, kreatívne ventilátor led, doska led žiarovka e27, garážové brány nálepky, e27 gél, uzavreté, stropný ventilátor, intensite stropné svetlá
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s156905

Popis

Popis:

Príkon: 38W

LED: 52pcs, 40pcs

Farba: Biela/Teplá

Žiarovka: E27 Standard base Medium

AC: 165-240V

Nastaviteľná veľkosť: 0-90° Uhol

Materiál: Led, Premium Hliník a PC

Špecifikácie:

- Jasné Biele Svetlo : S 3800lm Led čipy, 38W moc, 6500K/3000K denné svetlo, takže je jasnejšia ako bežné svetlá alebo žiarovky.Svetlo prichádza z centra, ako aj 4 pedále.Jednu žiarovku môžete nahradiť tento efektné svetlo mašinka a je to naozaj rozžiarila do miestnosti.

- Nastaviteľné Panely : LED garážové svetlo je riešené štyri nastaviteľné LED krídla, ktoré je možné sklopiť až na 90 stupňov, a tam je kruhový smerom nadol, smerom k svetlu, rovnako ako sa vám páči.Sú schopné ohýbať ruky banky povodňovej tmavšie oblasti izba s svetlo je veľmi užitočné, priniesť obrovské množstvo svetla.

- Jednoduchá Inštalácia : LED garážové stropné svietidlo je jednoduchá inštalácia, stačí naskrutkovať do svetla pätica (bežný, normálny Američan svetla pätica) a bolo to tak jasné.Aj to prichádza s príponou, ktorá vám umožňuje kvapka svetla pár centimetrov dole zo zásuvky.

- Široké Uplatnenie : je To perfektné osvetlenie garáže.Fantastický svetelný zdroj pre osvetlenie tmavých pivnica a práčovňa.Ak potrebujete nastaviť provizórne chirurgické jednotky vo vašom dvore, je to svetlo, ktoré chcete použiť.Povodne vaše podkrovie ako otvorenie strechy.Viac tlmené svetlo.

- Vysoká Kvalita a Dlhá Životnosť : led suteréne svetlo je vyrobené z vysoko kvalitného Hliníka a vynikajúce PC.LED žiarovka je vybavený difúzne PC tienidlo, ktorý vydáva jemné svetlo.Stabilný a odolný výkon.Viac ako 40.000 hodín dlhú životnosť, 90% úspora energie.

Package Zahrnuté:

1* LED Garážové Svetlo

Recenzie

Ekaterina Krisan

Spokojný s výrobkom. Odporúčam tento predávajúceho. Nie je prvýkrát, kúpiť, a vždy podľa inzerovaná.

Volynec1989

Všetko, čo je super! Posilka išli na 22 dní, za jeden deň to bolo viac ako vyhlásil jeden. Balenie bazhano nie je pocit, na Okraji (pupyrki nie je). Žiarovka pratsuya

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Fotoaparát Vybavený No
Pôvod Kontinentálna Čína
Certifikácia CE
Štát Montáž Ready-to-Go
Kompatibilita Všetky Kompatibilné
Špecifikácie EÚ plug
Číslo Modelu EJ337323
led 52PCS, 40PCS
Farba Biela/Teplá
Názov Značky Aleekit
Moc 38W