8 Jamiek Hamburger Buchta Panvice Na Pečenie Oka Silikónové Chlieb Panvice Na Pečenie Non Stick Perforované Formy Na Pečenie

€20.22 €11.52

  • Značky: súbor, buchta plesní, silikónové formy, forma zo silikónu, silikónové burger držiteľ
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s152725

Popis

8 Jamiek Hamburger Buchta Panvice Na Pečenie Oka Silikónové Chlieb Panvice Na Pečenie Non Stick Perforované Pečenie Formy vysokokvalitného MATERIÁLU: Hamburger Buchta Panvice Sú Vyrobené z Vysoko Kvalitných Sklenené vlákna, silikónové, Potraviny Môžu Byť Varené Bezpečne,Vy a Vaša Rodina Môže Používať Ho s Dôverou.

Ľahko Sa Čistí: Smrekový Pan Sú Veľmi Ľahko sa Čistí,môže Byť Ľahko Umyť Mäkkou Špongiou A Teplej Vody, Môžete Tiež Umiestniť Ich V Umývačke riadu Sa Čistí.

Perforované Oka Dizajn: Chlieb Panvice Na Pečenie Je Jedinečne Navrhnutý Tak, Perforované Dizajn Umožňuje Vlhkosti Uniknúť, Ale Cesto Nie Úniku Von.

Vzhľadom Na Silikónové Formy Sú Flexibilné,to Je Najlepšie Použiť S Zásobník Pre Stabilitu.

VIACÚČELOVÝ: Tento Silikónové Hamburger Chlieb Formy Môžu Byť Použité na Piecť Chlieb, Buchty,hamburgery,Chrumky a Viac.Vhodné pre rúra, Mikrovlnná Rúra.

veľkosť:O 43x30x1.5cm

Materiál:Sklo silikónové vlákno

farba:čierna

Obsah balenia:

1 * Chlieb Zásobník

Len vyššie obsah balenia, ostatné výrobky nie sú zahrnuté.

Poznámka: Ľahké fotografovanie a rôzne displeje môžu spôsobiť farebné položky na obrázku trochu líšiť od skutočného vec.Meranie dovolené chyby +/- 1-3.

Recenzie

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Číslo Modelu chlieb mouldt
Tortu Nástroje Typ Formy
Pôvod Kontinentálna Čína