AZSG Farmy scenérie Jasné Známky Rezanie Zomrie Nastaviť pre DIY Scrapbooking/foto Album Dekoratívne Craft10x15cm

€3.50 €2.42

  • Značky: flamant jasné, pečiatka, kožené pečiatky zvierat, jasné, pečiatka roztomilé zviera, veľké námestie rezanie zomrieť, blázon diy rodiny zomrie, drevené vysekávané zvierat, jasné, pečiatok, f scenérie, zviera deti pečiatok, poštových známok zvieratá, mac rezanie zomrieť
Farba:
Zlato
Zelená
Biela
Žltá
Veľkosť:
Sku: s1142

Popis

Ak ste nájsť produkty chýba alebo je zlomené, keď prijíma zásielky, prosím neváhajte a kontaktujte nás.Sme sa vždy dá spokojní výsledok!

Typ jednotky: 2 ks

Rezanie Zomrie Materiál: kov

Jasné Známky Materiál: guma

Jasné, Pečiatky, Veľkosť: 3.93 x 6 palcov Pečiatka Nastaviť(10×15 cm)

Využitie: výzdoba

O Zásielke 1. Dodanie po celom svete 2. Sľubujeme vám ho pošleme do 48 hodín. 3. Prosím, uistite sa, že vaše meno, adresu a telefónne číslo sú správne.(Mená musia byť vyplnené celé mená)Ak chcete zmeniť svoju adresu , prosím, kontaktujte nás v čase. 4. Vezmite prosím na vedomie, vašu ochranu obdobie.Ak ochranná lehota je o platnosť , ale tovar ešte nebol dodaný.Prosím, nebojte sa.Kontaktovať nás môžete rozšíriť ochranu obdobia, pre vás. 5. V prípade, ak tovar stratený alebo poškodený v tranzite , prosím neotvárajte spor prvý.Môžete sa na nás obrátiť.Odpovieme vám hneď ako to bude možné.Môžeme reedícia to na vás, alebo vrátenie peňazí v plnej výške.Sme bude zodpovedný za vašu objednávku!

Recenzie

Kamelia Novac

+5⭐⭐⭐⭐⭐!!!

Pridať recenziu

Ďalšie Informácie

Názov Značky AZSG
Jasné Známky Materiál Gumené
Číslo Modelu STCD-737
Farba Transparentné
Použitie DIY Scrapbooking
Rezanie Zomrie Materiál Kov
Veľkosť 3.93x6 palcový(10x15cm)
Vzor Typ ryby, Zviera